Mesnata e frikshme në Shqipëri, për 1 minutë – 2 tërmete të fuqishme

Brenda një minuti, saktësisht në ora 23:50 dhe në ora 23:51 kanë ndodhur dy tërmete në Shqipëri.

Njëri 4.5 dhe tjetri 4.4 shkallë të rihterit ishte fuqia e tyre.