Mësimi online, 60% e prindërve kanë vërejtur ndryshime negative te fëmijët

30

Shkup, 7 gusht – 60% e prindërve të anketuar nga ambasada e parë e fëmijëve “Megjashi”, kanw pohuar se kanë vërejtur ndryshime negative te fëmijët e tyre, nxënësit e shkollave te mesme, për shkak te mësimit online, raporton Tv21.

Tek ta janë zhvilluar veti negative si, qëndrim i stërzgjatur përpara kompjuterit, vetmi, depresion, monotoni, mosinteresim për mësim, ushqyeshmëri të parregullt, asnjë aktivitet dhe izolim social tregoi hulumtuesja Natasha Paviçeviq duke zbuluar ato që kanë deklaruar 1003 prindërit e anketuar.

Comments are closed.