Megjashi e shënon jubileun 25 vjeçar

29

Ambasada e parë për fëmijë në botë Megjashi sonte në Teatrin e dramës do ta shënojë jubileun 25 vjeçar. Me këtë rast nesër në Qendrën për disenj dhe inovacione “Dhoma publike” do të promovohen tre publikime: Raport pesëvjeçar i programit për arsim paqësor, publikim “Paqja ndërtohet nga mosha më e re”, dhe “Doracak kombëtar për mbështetjen e individualitetit të fëmijëve, respektimin e ndryshimeve dhe ndërtimin e paqes”.

Comments are closed.