Më shumë se një vit pas abortit të dhimbshëm, Jessie J bëhet nënë për herë të parë

Jessie J zbuloi se është zyrtarisht një nënë e re. Ajo tha se e ka sjellë në jetë djalin e saj një javë më parë. Një javë më parë e gjithë jeta ime ndryshoi. Djali im hyri në këtë botë dhe zemra ime u rrit dy herë më shumë”, ka shkruar ajo në Instagram Stories. “Ndjenja është e papërshkrueshme. Po fluturoj nga dashuria. Ai është magjik. Ai është të gjitha ëndrrat e mia të realizuara. Ai është e gjithë bota ime.

Jessie J rrëfeu se edhe ajo, edhe djali janë shumë mirë. Këngëtarja e mbylli deklaratën e saj duke shkruar: Për të gjithë ju që keni ndjekur rrugëtimin tim deri në këtë moment, faleminderit për gjithë dashurinë dhe mbështetjen tuaj të vazhdueshme. Do të rikthehem në Instagram kur të jem gati.

Këngëtarja zbuloi se ishte në pritje të fëmijës së saj të parë në janar me një postim në Instagram. Lajmi i lumtur erdhi më shumë se një vit pasi këngëtarja britanike zbuloi se pësoi një abort spontan në nëntor 2021. Në atë kohë, ajo tregoi se ishte informuar nga mjekët se fëmija i saj nuk kishte rrahje zemre pas kontrollit të tretë.

Advertisements