Me robdeshambër dhe me shapka, reperja në aeroport si “pas dushit” (FOTO)

0

Cardi B është një nga personat më të përfolur të momentit sidomos pas konfliktit fizik që pati me kolegen e saj Nicki Minaj. Reperes i është dashur të bëjë një udhëtim orët e fundit me avion dhe mënyra se si është shfaqur në aeroport u ka lënë përshtypje të gjithëve.

Cardi shihet e veshur me një robdeshambër dhe një palë shapka. Reperja të lë përshtypjen që sapo ka dalë nga dushi ka marrë vajzën në krahë dhe i është drejtuar aeroportit. Epo dihet stresi që ka ky vend dhe radha e pritjes kështu që këngëtarja ka zgjedhur të jetë mjaft komode.

Comments are closed.