Me pranga në duar, Kostandin Xhuvani i jep lamtumirën të atit

5

Drejtoria e Burgjeve i dha sot leje Kostandin Xhuvanit për të marrë pjesë në ceremoninë mortore të babait të tij, Gjergj Xhuvani, i cili u nda nga jeta pak ditë më parë.

Në fotot e mëposhtme, shihet djali i kineastit të mirënjohur, i cili i jep lamtumirën e fundit të atit me pranga në duar, kokëulur dhe i rrethuar nga gardianët e bur gut.

Kostandin Xhuvani është d ënuar me 35 vite bu rg për vr asjen e katër personave. Siç shihet në foto, i riu ka ndryshuar jo pak pamje, që kurse ishte në liri në vitin 2014.

Kostandini është i biri edhe i aktores së njohur Luiza Xhuvani, ish-deputete e Parlamentit të Shqipërisë.

Comments are closed.