Më nxehtë se në Ibiza, britanikët pushtojnë plazhet (FOTO)

71

Mijëra britanike pushtuan plazhet e vendit pasi vendi regjistroi një nga ditët më të nxehta në vite. Sipas meteorologëve, termometri në Britani shënoi 30 gradë celsius, më ngrohtë se në disa nga destinacionet kryesore turistike si Ibiza dhe Mikonos. Në varka dhe shtrirë në rërë, pushuesit ishin pothuajse pa maska duke dhënë një ide se pandemia dalëngadalë po largohet.