Më 3 gusht hapet panairi i librit në Ulqin

0

Ulqin, 30 korrik – Në Panairin e 18 të librit, i cili do të hapet me 3 gusht, do të prezantohen rreth 50 shtëpi botuese nga vendet e rajonit.

Pritet që në këtë solemnitet, përveç të tjerëve, të jenë të pranishëm edhe ministri i kulturës i Malit të Zi dhe ministri i turizmit i Republikës së Shqipërisë.

Panairin e organizon Qendra e Kulturës, Organizata Turistike dhe Instituti për Libër dhe Promovim nga Tirana, e nën patronatin e Komunës së Ulqinit.

Comments are closed.