Më 25 janar kontakte preliminare mes Greqisë dhe Turqisë

26

Athinë, 11 janar – Për dy javë, respektivisht më 25 janar në Stamboll do të mbahet raundi i ardhshëm i kontakteve preliminare mes Greqisë dhe Turqisë, ka bërë të ditur MPJ-ja.

Bëhet fjalë për raundin e 61-të të kontakteve preliminare që do të mbahet pas pauzës prej pothuajse pesë vitesh.

Bisedimet paraprake kanë qenë në mars të vitit 2016.