McGregor thyen heshtjen në mediat sociale

30

Pas disa ditëve heshtje totale, Conor McGregor është rikthyer në mediat sociale. Donor ka postuar një imazh të vetes së tij bashkë me shoqëruesit rrugës për te makina në New York në Instagram, duke vendosur thjesht një emoji të lutjes në përshkrim. Ai gjithashtu ka postuar një foto me familjen e tij, të dashurën Dee Devlin dhe Conor Jr. Pritet që ata të rikthehen në Dublin brenda kësaj jave me një avion privat. Luftëtari është jashtë me liri me kusht nga policia e New York City pas një gjobe 50,000 $ që është paguar. Ai rrezikon burgun për dëmet e shkaktuara në Barclay Center të martën pasi është akuzuar për sjellje kriminale.

Comments are closed.