Mbyllet Kulla e Eiffelit pasi një burrë filloi të ngjitej në të

7

Kulla e Eiffelit është evokuar nga të gjithë vizitorët dhe pastaj është mbyllur pasi një burrë është parë se po ngjitej në të.

Policia dhe zjarrfikësit kanë arritur menjëherë te kjo kullë gati 300 metra e lartë, e cila sapo ka festuar 130 vjetorin, shkruan “Daily Mail”.

“Kulla e Eiffelit aktualisht është e mbyllur për shkak të një burri të paidentifikuar i cili ka filluar të ngjitej në të”, ka thënë zëdhënësi i Kullës, transmeton Koha.net. “Policia tani është duke negociuar me burrin i cili është në një pozitë shumë të rrezikshme. Për t’iu shmangur pritjes së gjatë, ne i sugjerojmë njerëzve që të shtyjnë viziton e tyre në Eiffel”, shtoi ai.

Comments are closed.