Mbretëresha Elisabeta i thotë lamtumirë Whisper, i vdes dhe korgi i fundit (FOTO)

0

Qeni i fundit i racës xhuxh korgi i mbretëreshës së Anglisë, ishte 12 vjecc, i cili vdiq kësaj jave në Kështjellën Windsor. Pararendësi i tij Willow, me të cilin mbretëresha ishte shumë e lidhur, ndiq në fillim të këtij viti.

Mbretëresha 92 vjeçare tashmë ka vetëm dy miq me katër këmbë të mbetur Candy dhe Vulcan, të cilat janë të racës së njohur si dorgi, një kryqëzim mes korgi e bassotti.

Comments are closed.