Mban korse 18 orë në ditë, njihuni me gruan që dëshiron të ketë belin më të vogël në botë

60

Një mama single që dëshiron të thyejë rekordin për belin më të vogël në botë ka zbuluar se mban një korse për rreth 18 orë në ditë.

Sammy Wilson, 26 vjeçe nga Georgia, filloi të bënte ushtrime për belin në prill të vitit 2019. Ajo është e sigurt në objektivin që i ka vendosur vetes për ta zvogëluar akoma dhe më shumë belin e saj, nga 54 në 35 centimetër.

“Unë dua të kem belin më të vogël në botë”, shpjegoi ajo. “Nëse beli im do të jetë 35cm, do të jetë afërsisht i njëjtë me kokën e një foshnje mesatare të porsalindur.”

 

Comments are closed.