Mbajeni telefonin larg kur ushqeheni

Mospërqendrimi gjatë ngrënies luan një rol të rëndësishëm në oreksin tuaj. Duke qenë se shihni një film apo dërgoni mesazhe me telefon gjatë ngrënies nuk përqendrohemi te ajo që bëni dhe truri juaj nuk e regjistron këtë fakt. Kjo bën që pas drekës apo darkës të hani sërish diçka të lehtë dhe kjo ndikon në shtimin e peshës.