Mazda, eleganca merr forma të reja (FOTO)

Ka diçka shumë të bukur te Mazda, diçka shumë “japoneze” dhe kjo është sensualiteti i dizajnit të saj. Format e kësaj makine reflektojnë dritat në një “kërcim” që nxjerr në pah ngjyrat, linjat të japin përshtypjen e hapave të një felini të madh dhe të falin ndjenjën e dinamizmit. Të gjitha këto elemente mund të vihen re në makinën e re Mazda Vision Coupe.