May: Pa dallim cilën rrugë do ta zgjedh Britania, të jetë e qëndrueshme

6

Londër, 17 korrik – Kryeministrja në largim e Britanisë së Madhe, Tereza Mej sot ka thënë se pa dallim cilën rrugë të zgjedh Britania e Madhe ai mund të jetë i qëndrueshëm në rrugë të gjata.

Mej ka thënë se i domosdoshëm është ndonjë kompromis në jehonën e ndasive.

Në fjalimin e saj të fundit para largimit nga funksioni i kryeministrit, javën e ardhshme, Mej mes tjerash ka shprehur shqetësimin për situatën politike dhe ka shtuar se gatishmëria për kompromis “ka dalë nga moda”.

Comments are closed.