Mattis: Ju presim si anëtare e 30-të e NATO-s

7

Shkup, 17 shtatpor – Sekretari amerikan i Mbrojtjes, James Mattis i cili gjendet në vizitë zyrtare në Shkup, si shenjë mbështetjeje për referendnumin ka deklaruar se referendumi është vota më e rëndësishme në historinë e Maqedonisë, raporton Anadolu Agency (AA).

Seekretari amerikan përgëzoi nënshkrimin e marëveshjes për zgjidhjen e krizës me emrin mes Maqedonisë dhe Greqisë, dhe u shpreh “Jemi të gatshëm t’ju presim si anëtare e 30-të e NATO-s”.

Comments are closed.