Maska falas për mbrojtjen nga ndotja e ajrit për 43.000 të sëmurëve kronikë

0

Maska për mbrojtjen nga ndotja e ajrit do të marrin 43.000 qytetarë të cilët kanë sëmundje kronike. Tani po e konfirmojmë numrin e fëmijëve dhe mënyrën se si do të ndahen maskat, theksoi ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe, duke iu përgjigjur pyetjes së gazetarëve.

Thekoi se dje ka pasur komunikim me Ministrinë e Mjedisit të Jetesës dhe Planifikimit Jetësor dhe absolutisht pajtohen se kjo nuk e zgjidh arsyen, por se duhet që të gjendet mënyrë t’i distribuojnë maskat, sepse megjithatë, siç tha, edhe kjo është një formë e mbrojtjes nga ndotja e ajrit.

Comments are closed.