Mashkulli i parë sirenë, tashmë e ka profesion (VIDEO)

68

Davi Serejo është djaloshi që ka dëshirë të notojë me bisht si një sirenë. Ky brazilian e bën këtë punë që dy vite, ndërsa në kohën e lirë noton dhe bëhet si sirenë e detit. “Babai im është peshkatarë dhe gjithmonë e kam dashur detin. Gjithmonë e kam menduar detin si shtëpinë time”, thotë Davi, i cili hobin e tij e ka shndërruar në karrierë. Shpesh herë e thërrasin në pishina të ndryshme për të notuar si sirenë.

Comments are closed.