MASH: Platforma testohet për funksionalitet të plotë

29

Shkup, 28 shtator – Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASH) informon se janë në rrjedhë testimet e Platformës së vetme nacionale nëpërmjet së cilës do të zhvillohet mësimi nga distanca nga një tetori i këtij viti.

“Testimi është pjesë nga procedura për arritjen e platformës funksionale të plotë dhe në fazën e testit detektohen dhe tejkalohen të gjitha sfidat. Me qëllim të sigurojmë platformë të plotë funksionale deri në fillimin e vitit shkollor, testimet vazhdojnë edhe ditët e ardhshme”, thuhet në kumtesë.

Gjithashtu, MASH informon se për momentin bëhen të gjitha përgatitjet, testimet dhe optimizmi i platformës.

Comments are closed.