Mark Wahlberg aktori më i paguar i vitit 2017!

Mark Wahlberg u emërua aktori më i paguar i vitit 2017 në listën vjetore të Forbes!

Më poshtë ju sjellim listën e aktorëve dhe aktoreve më të paguar gjatë këtij viti, transmeton Klan Kosova.

1. Mark Wahlberg, $68 million

2. Dwayne “The Rock” Johnson, $65 million

3. Vin Diesel, $54.5 million

4. Adam Sandler, $50.5 million

5. Jackie Chan, $49 million

6. Robert Downey, Jr., $48 million

7. Tom Cruise, $43 million

8. Shah Rukh Khan, $38 million

9. Salman Khan, $37 million

10. Akshay Kumar, $35.5 million

11. Chris Hemsworth, $31.5 million

12. Tom Hanks, $31 million

13. Samuel L. Jackson, $30.5 million

14. Ryan Gosling, $29 million

15. Emma Stone, $26 million

16. Jennifer Aniston, $25.5 million

17. Jennifer Lawrence, $24 million

18. Ryan Reynolds, $21.5 million

19. Matt Damon, $21 million

20. Jeremy Renner, $19 million

21. Chris Evans, $18 million

21. Melissa McCarthy, $18 million

23. Chris Pratt, $17 million

24. Mila Kunis, $15.5 million

25. Emma Watson, $14 million

25. Charlize Theron, $14 million

27. Mark Ruffalo, $13 million

28. Cate Blanchett, $12 million

29. Julia Roberts, $12 million

30. Amy Adams, $11.5 million