Maqedonia hapë Ambasadës në Athinë dhe konsullatës të përgjithshme në Selanik

3

Shkup, 5 shkurt – Qeveria e Republikës së Maqedonisë mori vendim për hapjen e Ambasadës së Republikës së Maqedonisë së Veriut në Republikën e Greqisë me seli në Athinë.

“Vendimi, siç kumtoi pres shërbimi qeveritar, është marrë në seancën e 118-të të Qeverisë në të cilën është marrë edhe vendim për hapjen e konsullatës së përgjithshme të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Republikën e Greqisë, me seli në Selanik, përcjellë gazeta KOHA.

Vendimet, siç theksojnë në kumtesë, do të fillojnë të zbatohen me hyrjen në fuqi të Vendimit për shpalljen e amendamenteve XXXIII, XXXIV, XXXV, XXXVI të Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë.(koha.mk)

Comments are closed.