Maqedonia dhe Bullgaria së bashku do të nderojnë Car Samuilin dhe Shën Kirilin dhe Metodin

12

Car Samuili, si dhe përpiluesit e alfabetit sllav, Shën Kirili dhe Metodi , Shën Klimenti dhe Shën Naumi do të nderojnë së bashku e Bullgarinë, vendosi Qeveria në mbledhjen e djeshme, duke pranuar sugjerimet për festa të përbashkëta të Komisionit ndërqeveritar të Maqedonisë dhe Bullgarisë. Ajo që duhet të bëhet në vijim është që komisionet t’i harmonizojnë datat për shënim të përbashkët.