Maqedoni, nesër mbahet provimi i maturës shtetërore

Shkup, 1 qershor – Maturantët nesër në orën 10 do të testohen në gjuhë të huaja (gjuhë angleze, gjuhë frënge, gjuhë gjermane, gjuhë ruse), informon Koha.

Më 09.06.2018 –  gjuhë maqedonase dhe letërsi, gjuhë shqipe dhe letërsi dhe gjuhë turke dhe letërsi;

11.06.2018 – filozofi, estetikë, kimi, fizikë, biologji, histori, biznes;

13.06.2018 – matematikë.