Mandatit i deputeti të Gruevskit, shqyrtohet të enjten

Deputetët anëtar në Komisionin për çështje të mandatit dhe imunitetit në seancën e ditës së enjte do ta shqyrtojnë propozimin për marrjen e mandatit të deputetit të ish-kryeministrit Nikolla Gruevski, i cili disa muaj gjendet në arrati në Budapest të Hungarisë, shkruan KOHA.

Arsyeja se kryesore sepse është vënë në rendin e ditës heqja e imuniteti të deputetit të Gruevskit, ka të bëj me mungesën e pajustifikuar në Parlament, për gjashtë muaj rresht. (koha.mk)