Mahnitëse: Ja çfarë ka bërë ky djalosh për nënën e tij (FOTO)

29

Nëna është personi me më së shumti vlerë në jetën tonë pa dyshim. Ky djalosh kreativitetin e tij ka vendosur që ta shfrytëzoj në një vend shumë të duhur, transmeton lajmi.net Ai në ditën e nënës, kishte gdhendur një gur duke e dizajnuar atë me dukjen e nënës së tij dhe e ka befasuar atë. Puna e tij i ka marrur kohë dhe përkushtim të madh por në fund ka dalur një vepër e madhe arti dhe një formë e mahnitshme e shprehjes së dashurisë ndaj nënës. Për ju kemi sjellur fotografi gjatë punës dhe realizimit të kësaj vepre madhështore nga ky djalosh.

23-00-fotogaleri-ja-cfare-ka-bere-ky-djalosh-per-nenen-e-tij-1

23-00-fotogaleri-ja-cfare-ka-bere-ky-djalosh-per-nenen-e-tij-2

23-00-fotogaleri-ja-cfare-ka-bere-ky-djalosh-per-nenen-e-tij-3

23-00-fotogaleri-ja-cfare-ka-bere-ky-djalosh-per-nenen-e-tij-4


23-00-fotogaleri-ja-cfare-ka-bere-ky-djalosh-per-nenen-e-tij-6

23-00-fotogaleri-ja-cfare-ka-bere-ky-djalosh-per-nenen-e-tij-7

23-00-fotogaleri-ja-cfare-ka-bere-ky-djalosh-per-nenen-e-tij-8

23-00-fotogaleri-ja-cfare-ka-bere-ky-djalosh-per-nenen-e-tij-9

23-00-fotogaleri-ja-cfare-ka-bere-ky-djalosh-per-nenen-e-tij-10

23-00-fotogaleri-ja-cfare-ka-bere-ky-djalosh-per-nenen-e-tij-11

23-00-fotogaleri-ja-cfare-ka-bere-ky-djalosh-per-nenen-e-tij-12

Comments are closed.