Maduro i bëri thirrje opozitës për dialog

2

Karakas, 6 korrik – Presidenti i Venezuelës Nikollas Maduro  e ftoi opozitën për dialog me qëllim që të arrihet pajtimi kombëtar.

“E përsëris thirrjen time për dialog kombëtar, për shkak të paqes. Javën e ardhshme do të kem lajme të mira për rezultatet nga negociatat tona. Vazhdoj të insistoj në vendosjen e trupit të vazhdueshëm për dialog paqësor”, tha Maduro. Ai bëri thirrje për paqe dhe unitet kombëtar.

Maduro tha se është koha që të ndalohet përhapja e teorive të komplotit, thirrjeve për intervenim ushtarak dhe të anulohen sanksionet për Venezuelën.

Comments are closed.