Madonna kërkon kuzhinier me 125 mijë euro rrogë, por që gatuan vetëm sipas Tevratit

7

Kërkohet shef kuzhine me përvojë për shtëpi private për klientët VIP, i gatshëm për të lëvizur në mes të Londrës, Lisbonës dhe New York dhe të gatuajë ushqim ‘cosher’ … (në përputhje me ligjet e Tevratit i ndjekur nga populli hebre).

Njoftimi, i cili u shfaq në “Talent Private Staff”, agjenci online punësimi për klientë të përzgjedhur dhe prestigjiozë , ka lidhje sipas zërave nga shtypi britanik, me Madonna-n. Ylli i pop-it do të ofrojë një pagë që është në mes të 100 mijë dhe 125 mijë euro në vit.

“Për të qenë i përshtatshëm për këtë rol”, – lexohet në përshkrimin e shpalljes, “duhet të jeni të vetëdijshëm për kuzhinën ‘cosher’”.

“The Principal, (konsumatori dhe punëdhënësi), nuk ka një kuzhinë ‘cosher’ (pajisje të veçantë për produktet e mishit / qumështit, etj), por kuzhinieri duhet të dijë të gjitha rregullat bazë (jo qumësht dhe mish i shërbyer së bashku, asgjë nga mishi i derrit, peshku duhet të jetë special – jo peshk shpatë, butak etj)”.

Dhe përsëri: “Ushqimi i preferuar nga klienti është italian (pilaf me lëng pule është i preferuar), aziatik – sushi / sashimi, enët klasike evropiane dhe amerikane. Nuk kërkohet një shef i rafinuar, ushqimi duhet të jetë i shëndetshëm, i thjeshtë dhe familjar. Kandidati do të gatuajë për klientin, për secilin mysafir / stafin dhe për fëmijët e tij (që e duan ushqimin dhe e hanë si kryesorin).

Fillimi i aktivitetit pritet që në fillim të muajit të ardhshëm. Madonna, tani jeton në Portugali, ku Davidi, djali i saj 13-vjeçar, është duke u stërvitur të bëhet një futbollist profesionist, por banesa e saj kryesore, mbetet Londra edhe ylli i muzikës shpesh kalon shumë kohë në Nju Jork.

Comments are closed.