Macja me ‘dy fytyra’

21

Padyshim që do bini në dashuri me këtë mace ë adhurueshme me ‘dy fytyra’.

Fytyra e saj me dy ngjyra, e zeze dhe gri duket e përkryer dhe ka fituar zemrat e të gjithëve.

Macja mendohet se ka ADN të ndryshme nga secila anë e fytyrës.

Muggy është fotografuar nga fotografi, Jean-Michel Labat

Comments are closed.