Lushtaku: E mbështes fuqishëm idenë e formimit të qeverisë të drejtuar nga Murat Jashari

31

Deputeti i PDK-së, Mërgim Lushtaku, përmes një postimi të bërë në Facebook, ka thënë se është pro idesë së formimit të një qeverie me karakter të unitetit kombëtar e cila do të drejtohej nga Murat Jashari.

Ky është postimi i plotë i tij:

Në lidhje me idenë e formimit të një qeverie me karakter të unitetit kombëtar ku do të drejtohej nga kryeministër Prof. Dr. Murat Jashari. Personalisht, si deputet i Kuvendit të Kosovës, e mbështes fuqishëm një ide të tillë.

Mendoj se kjo është rruga më e mirë që të krijojmë unitet gjithëkombëtar për t’i tejkaluar sfidat e mëdha siç janë: Dialogu Kosovë-Serbi dhe marrëveshja përfundimtare, tejkalimi i gjendjes socio-politike dhe ekonomike në vend si dhe fuqizimi dhe finalizimi i shtetit të Kosovës.

Ky është qëndrim personal i imi dhe nuk paraqet domosdoshmërisht edhe qendrimin e subjektit politik të cilin e përfaqësoj.

Comments are closed.