Luleshtrydhe për zemër të shëndoshë

21

Sëmundjet e zemrës janë një nga shkaqet më të mëdha të vdekjes së njerëzve në botë. Sipas Health Line, disa studime kanë gjetur që konsumimi i luleshtrydheve mundet të përmirësojë kolesterolin, shtypjen e gjakut dhe trombocitet e gjakut.

Pos këtyre ato zvogëlojnë inflamacionet, ulin stresin oksidativ si dhe përmirësonjën oksidantët në gjakun tuaj.

Pas konsumimit 12 javësh të këtij fruti, sipas Health Line këta persona kanë parë ndryshime në trupin e tyre duke përfshirë kolesterolin, shtypjen e gjakut.

Comments are closed.