Luks i çmendur, brenda avionit 50 milionë dollarësh të Floyd Mayweather

85

Ish-boksieri Loyd Mayweather, i njohur për jetën e tij luksoze dhe shpenzimet marramendëse veçanërisht për udhëtime.

Në pasurinë e tij, e cila mendohet se arrin deri në 510 milionë paund, spikat një avion privat që e ka çuar atë në destinacione si Monte Carlo, Hong Kong, Bali, Fixhi dhe Tokio.

Avioni Gulfstream G650 që kushton 50 milionë dollarë, ka sedilje luksoze lëkure dhe madje edhe një shtrat që boksieri të pushojë.

Air Mayweather përmban gjithashtu një telefon satelitor, një gjë e rrallë edhe për avionët luksozë privatë, në rast se ai ka nevojë të bëjë një telefonatë urgjente.

Avioni i Floyd ka dhe një sistëm të tërë argëtimi, ku mes të tjerave spikat një tavolinë pokeri .