Lufta dramatike mes dy kuajve të egër, në fund fiton vetëm njëri (FOTO)

Këto imazhe të pabesueshme tregojnë dy kuaj  të egër të përfshirë në një betejë dramatike. Samantha Couper, 28 vjeçe, i fotografoi kuajt ndërsa luftonin në një fushë në Utah.

Fotografitë e saj tregojnë një kalë të bardhë dhe rivalin e tij të kuq që përlesheshin me dy këmbët e përparme dhe kokë.

Couper e përshkroi luftën si ‘agresive’ dhe tha se në lëkurën e kalit të kuq duken qartazi shenjat e provokuara nga dhuna.

Ajo gjithashtu tha se ishte e intriguar për jetën e këtyre dy kuajve. “Cila ishte historia e këtyre? A ishte kjo lufta e tyre e parë?”, tha ajo.

‘Nëse jo,  ndërveprimet e tyre filluan si lojë dhe përfunduan në një betejë të dhunshme?’