LSDM: Vetëm Mickoski nuk duartrokiti për anëtarësimin në NATO

3

Shkup, 11 shkurt – Të gjithë gëzohen dhe urojnë krenar në suksesin e atdheut të tyre, ratifikimin e Marrëveshjes për anëtarësim në NATO. Vetëm ekzekutori i Gruevskit, Hristian Mickoski jo!

Shiheni videon, të gjithë duartrokasin në sallën parlamentare për NATO-n vetëm Mickoski jo.

Turp

Ekzekutori Mickoski do të mbetet në kujtimet e historisë si humbës i cili nuk gëzohet në suksesin e shtetit!

E pritshme nga Mickoski, ekzekutorin e Nikolla Gruevksit.

Ky është sukses i madh për LSDM-në dhe kryetarin Zoran Zaev por edhe disfatë e madhe për politikat e Mickoskit dhe Gruevskit për izolimin dhe kthimin prapa.

Ata një hap mbrapa, ne tre hapa para!

Më 12 prill pason edhe një disfatë e ekzekutorit Mickoski.

Nuk ka mbrapa! Vazhdojmë përpara drejt BE-së dhe NATO-s!(koha.mk)

Comments are closed.