LSDM: Ndryshimet kushtetuese janë përshëndetur nga e gjithë bota demokratike, debakël për Mickoskin dhe Baçevin

E gjithë bota demokratike e ka përshëndetur miratimin e ndryshimeve kushtetuese, debakël për personat destruktiv dhe të izoluar, Mickoski dhe Baçev.

Me miratimin e ndryshimeve kushtetuese implementohet edhe Marrëveshja e Prespës me çka hapen perspektivat për të ardhmen e ndritur të Maqedonisë në BE dhe NATO.

E gjithë bota demokratike, BE, SHBA, NATO, Gjermania, Britania e Madhe, KE, Austria dhe shtete tjera e kanë përshëndetur miratimin e ndryshimeve të Kushtetutës, uruan në përgjegjësinë historike të deputetëve dhe qytetarët kanë potencuar mbështetjen e mëtejmë në procesin e integrimit në dy aleancat më të fuqishme më botë.

Të vetëm, pa mbështetje të qytetarëve dhe të izoluar mbeten udhëheqësia e VMRO-DPMNE-së, Janko Baçev dhe zëdhënësi i tyre Hristijan Mickoski.

Debakël për grupin e margjinalizuar, të besueshëm të Nikolla Gruevskit, të vetmuar në politikat humbëse destruktive dhe të izoluara.

Në anën e qytetarëve, përparimit dhe të ardhmes është e gjitha bota demokratike në shtet.

Maqedonia një shoqëri është ngritur mbi politikat e izolimit dhe ndasive, identiteti është garantuar, ndërsa e ardhmja e Maqedonisë në BE dhe NATO është siguruar.

Qendra për komunikim me opinionin e Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë