Lorik Cana bën HyperQ stres test në VFV Clinic në Shkup!

Aparatura më moderne dhe e saktë e VFV Clinic bindi edhe futbollistin e njohur shqiptar me renome botërore, Lorik Cana që t’i nënshtrohet stres testit HyperQ. Një test shumë më preciz dhe i saktë sesa stres testet e thjeshta.
“Në VFV Clinic gjeta një staf jashtëzakonisht mirë të përgatitur, aparate moderne për diagnostikë dhe shumë shërbime”, tha Cana duke i inkurajuar të gjithë që kanë nevojë ta vizitojnë këtë klinik.
Ndryshe, HyperQ është teknologji pa rrezatim, më e sofistikuar dhe joinvazive për zbulimin në kohë të sëmundjeve koronare të zemrës, që ofron diagnozë deri 90% më të sigurt se testet tjera të stresit.

Video për “share” direkt në fanpag-in tuaj
https://fb.watch/gif_cz8qiG/