Lokvenec: Jo vetëm që paralajmëruam vit ekonomik por e tregojmë me numra

2

Shkup, 20 shtator – Politikat ekonomike të qeverisë që për herë të parë pas 13 viteve tregojnë rejtingun më të lartë edhe nga Banka Botërore dhe institucionet tjera ndërkombëtare, tregon kështu deputeti i LSDM Hari Lokvenec.

Ai shton se politikat krijuese të qeverisë në përkrahje të investimit dhe produktiviteti në firma, uljen e papunësisë janë dëshmi dhe argument se vërtetë jemi në rrugë të duhur.

Lidhur me investimet kapitale, deputeti Lokvenec thekson se është një problematikë serioze që investimet kapitale të përdoren mirë aty ku përdoren pasiqë japin vlerë edhe për qytetarët. (koha.mk)

Comments are closed.