LIVE nga Athina, grekët në protestë kundër emrit të Maqedonisë (VIDEO)

“Selaniku e tha, tani radhën e ka Athina të brohoras: Maqedonia është një dhe greke”, kanë porositur organizatorët e protestës publikuar në rrjetet sociale. Pritshmëritë e organizatorëve janë se sot do të ketë së paku 1 milion protestues. Protestën mund ta ndiqni live më poshtë:

https://www.youtube.com/watch?v=8E0NCVyZCVc