Lista me emrat e zëvendësministrave parashtrohet para Kuvendit

92

Shkup, 18 shtator – Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në emër të kryeministrit Zoran Zaev ka ka parashtruar para Kuvendit listën me propozimet për zëvendësministra, transmeton koha.mk.

Për zëvendësministra janë propozuar:

– Bashkim Hasani, zëvendësministër në Ministrinë e mbrojtjes;

– Nazim Bushi, zëvendësministër në Ministrinë e punëve të brendshme;

– Agim Nuhiu, zëvendësministër në Ministrinë e drejtësisë;

– Ilhan Rahmani, zëvendësministër në Ministrinë e sistemit politik dhe marrëdhënieve mes komuniteteve;

– Fatmire Isaki, zëvendësministër në Ministrinë e punëve të jashtme;

– Dimitar Kovaçevski, zëvendësministër në Ministrinë e financave;

– Zoran Manevski, zëvendësministër në Ministrinë e ekonomisë;

– Trajan Dimkovski, zëvendësministër në Ministrinë e bujqësisë, pylltarisë dhe ekonomisë së ujërave;

– Ilir Hasani, zëvendësministër në Ministrinë e shëndetësisë;

– Arafat Shabani, zëvendësministër në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës;

– Enver Husein, zëvendësministër në Ministrinë e punës dhe politikës sociale;

– Zoran Dimitrovski, zëvendësministër në Ministrinë e vetëqeverisjes lokale;

– Sedat Sulejmani, zëvendësministër në Ministrinë e kulturës;

– Aleksandar Bajdevski, zëvendësministër në Ministrinë e shoqërisë informatike dhe administratës;

– Bekim Rexhepi, zëvendësministër në Ministrinë e transportit dhe lidhjeve;

– Hristina Oxhaklieva, zëvendësministër në Ministrinë e mjedisit jetësor dhe planifikimit hapësinor.

Së bashku me listën e zëvendësministrave janë parashtruar edhe biografitë e kandidatëve. (koha.mk)

Comments are closed.