Lirohet Ballist Morina

Shkup, 10 korrik – Ismail Morina – Ballisti është i lirë. Këtë lajm e ka konfirmuar vete Morina në një postim në rrjetin social në “Facebook”, transmeton gazeta KOHA.

“Me konsullin e përgjithshmen të Republikës së Shqipërisë të akredituar në Bari të Italisë Zotërinë/Dashamirin Adrian Haskaj. Përgëzime të veçanta strukturave të shtetit shqiptare që janë përfshirë në përpjekjet për lirimin tim,respekt për Kroacinë dhe Italinë në paanshmërinë e treguar prej tyre dhe mirënjohje gjithë atyre që zbritën rrugëve të kryeqytetit shqiptar në mbrojtjen time. I LIRË. Rroftë shpirti i shqiptarit!!”, shkroi Morina.

 

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com