Lind në një Flixbus, fëmija do të udhëtojë falas deri në moshën 18 vjeçare

0

Autobusi ishte nisur nga Barcelona për të arritur në Bruksel, por në Francë i`u desh të ndalonte urgjentisht për të pritur lindjen e një bebe. Vajza e vogël Zeynep erdhi në botë të mërkurën më 8 maj në një autobus, midis Parisit dhe Lilë.

Nëna e saj po udhëtonte në një Flixbus që po largohej nga Barcelona për të shkuar në Bruksel, por në gjysmë të rrugës i plasin ujërat. Shoferët bëjnë menjëherë një ndalesë emergjente në një stacion shërbimi në Ressons (në departamentin e Oise) në orën 3:30 të mëngjesit, dhe njoftojnë shërbimet emergjente për të siguruar që gjithçka të shkonte për më mirë.

Lindja ka qenë e suksesshme, Zeynep është transferuar së bashku me prindërit e saj në një spital në Compiègne aty pranë. Mami dhe vajza kanë shëndet të shkëlqyeshëm dhe për të festuar fundin e lumtur, kompania ka vendosur t’i japë fëmijës udhëtime falas deri në moshën madhore.

Comments are closed.