Ligje që lehtësojnë jetën e qytetarëve

E diela ditë pushimi, mungesa e çerdheve, Ligji për falimentuesit, pensionimi i obliguar 64-vjeç për burrat dhe 62 për gratë, pandemia në kopshtet e fëmijëve… janë vetëm disa nga temat për të cilët, në një intervistë të parë për gazetën KOHA, flet ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jagoda Shahpaska