Lideri i Hezbollahut mohoi përfshirjen në shpërthimin në Bejrut

28

Bejrut, 7 gusht – Lideri i Hezbollahut, Hasan Nasrallah, sot i mohoi zërat se lëvizja e tij është përgjegjëse për shpërthimin në portin e Bejrutit.

Ai tha se shpërthimi dëshmon për nepotizëm dhe korrupsion, të cilat nuk guxojnë të injorohen në Liban dhe se përgjegjësit duhet të nxirren para drejtësisë.

Megjithatë, Nasrallah nuk e përjashtoi mundësinë se bëhet fjalë për sulm me raketë ose sabotim.

Comments are closed.