LDK dhe Vetëvendosje lëshojnë sallën e Kuvendit

Dy subjektet politike opozitare, Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Lëvizja Vetëvendosje, kanë braktisur sallën e Kuvendit, njofton Klan Kosova.

Këto dy parti kanë njoftuar edhe më parë që nuk do të rrinë në seancë deri sa të vjen koha për të votuar mbi rezolutën.