LDK caktoi ministrat, ja kush janë emrat

31

LDK në mbledhjen e pasdites ka caktuar emrat e kabinetit qeveritar të udhëhequr nga mandatari Abdulla Hoti.

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa tha se në seancën e gjatë të kryesisë është diskutuar jo vetëm për propozimet kadrovike, por edhe për sfidat e Qeverisë.

“Lufta kundër pandemisë, rimëkëmbja ekonomike, dialogu përfundimtar dhe prioritete tjera”, theskoi Hoti. Mandati për formimin e Qeverisë, Abdulla Hoti prezantoi ekipin e ministrave nga radhët e LDK-së.

Driton Selmanaj – Zëvendëskryeministër

Hikmete Bajrami – Ministre e Financave

Besian Mustafa – Ministër e Bujqësisë

Vlora Dumoshi – Ministre e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve

Anton Quni ministër i mbrojtjes

Arban Abrashi Ministër i Infrastrukturës

Armend Zemaj Ministër i Shëndetësisë.

Comments are closed.