Laura “ndihmon” burrat si të tradhtojnë gratë (FOTO)

Vajza e festës e cila joshi Wayne Rooney tashmë po krijon një faqe interneti për të ndihmuar burrat e martuar të tradhtojnë. Laura Simpson deklaroi se ajo dhe sulmuesi i Everton kanë qenë “në intimitet” bashkë, para se ai të kapej i dehur në timon në shtator. 29-vjeçarja, e cila ishte në vendin e pasagjerit kur Wayne do e çonte në shtëpi pas një nate jashtë, u bë lajm kryesor i mediave rozë pas arrestimit të tij në Cheshire. wedonttell.com (ne nuk tregojmë) është faqja e saj e re për tradhtarët, pak a shumë si Ashley Madison në SHBA. Ajo e di që do urrehet shumë për këtë gjë, por një burim thotë për DailyMirror se dëshira e saj është që femrat ta dinë që personi në fjalë është i martuar apo i lidhur.