Latini më i paguar, Messi kryeson listën e “Forbes” me 80 milionë

Ylli argjentinas i Barcelonës, Lionel Messi, kryeson listën e dhjetë “latinos” (latinwve) më të paguar në industrinë e argëtimit për vitin 2017, sipas revistës “Forbes”. Lista e pritshme përfshin shifrat origjinale në Amerikën Latine, ose që janë vendosur në një nga vendet e tyre, apo ato “Latinos”, në Shtetet e Bashkuara. Messi kishte fituar 80 milionë dollarë deri në qershorin e kaluar dhe, me atë shifër, gjithashtu, u vendos në pozitën e katërmbëdhjetë të “top 100” së listës së përgjithshme të “Forbes”.

Lionel Messi, gjithashtu, kryeson listën e “Forbes” të këtij viti të dhjetë futbollistëve më të paguar. Në vend të dytë (jo pak larg) është komediani Louis CK, i cili fitoi 52 milionë dollarë, por sipas “Forbes” kjo shumë mund të reduktohet vitin e ardhshëm, pasi artisti humbi kontrata, sepse disa gra e akuzuan atë për sjellje të keqe seksuale. Komediani lindi në Uashington DC, por u zhvendos me familjen e tij në Meksikë, ku është babai i tij, dhe u kthye në Shtetet e Bashkuara kur ishte shtatë vjeç. Ai pasohet nga aktorja kolumbiane Sofia Vergara, e cila ka qenë në këtë listë edhe më parë, me 41.5 milionë dollarë.