Largohen themelet për rrotën panoramike

Largohen themelet e rrotës panoramike që ishte paraparë të ndërtohet në qendrën e qytetit të Shkupit. Këtë sot e kumtoi Kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov në profilin e tij në Fejsbuk, transmeton koha.mk.

Hiqen themelet për rrotën panoramike. Ura nuk është në barok. Shtrati i Vardarit i pastër dhe i rrjedhshëm”, ka komentuar Shilegov.