Lakra qetëson nervin shiatik

2

Të ftohtët mund të fillojë dhimbjet e vjetra në shpinë ose të shkaktojë dhimbje të nervit shiatik që nuk ju ka shqetësuar më parë.

Nëse kjo ndodh me ju, dhe nuk keni si të lehtësoni dhimbjet, përdorni një fletë lakër.

Lani ato mirë dhe piqni në ujë të pastër dhe, ndërsa është ende e ngrohtë, vendoseni në vendin e sëmurë dhe mbani derisa të ftohet tërësisht. Është mirë ta mbani tërë natën, dhe trajtimi të përsëritet në mëngjes, transmeton KosovaPress.

Është e rëndësishme të ndërroni fashat tri herë në ditë, në mënyrë që të ketë efektin e duhur. Lakra përdoret në të njëjtën mënyrë për problemet me venat e zgjeruara, plagët, ulcerën dhe migrenën.

Comments are closed.