Lajmërohet Gruevski, strehohet te Orbani në Hungari

0

Nikolla Gruevski është në Budapest dhe ka kërkuar azil politik nga zyrtarët e Hungarisë. Të paktën kështu shkruan në profilin e tij në “Fejsbuk”, duke shtuar se gjatë ditëve të fundit ka marr disa kërcënime me jetë. Ai në fund të shtuar “Çdoherë do t’i mbetem besnik kauzës së Maqedonisë. Asnjë herë nuk do të heqë dorë.

Comments are closed.